torstai 2. helmikuuta 2012

Hei vaan taas. Flunssaa poteva Rei täällä taas kirjottelee lääkehuuruissaan.
Koeviikko menossa, ja voitte vaan arvata taas oonko minä lukenu. Mun päivät on lähinnä koostunu lääkkeitten syönnistä, doraman kattomisesta ja pianon soitosta... Kyllä, vanhat harrastukset pukkaa taas päälle silloin kun ei ois aikaa XDD. Mut ei se mitään. Nyt enää sitten kaks koetta: huomenna matikka ja maanantaina terveystieto. Ja tiistaina sitten ansaittu vapaapäivä. Keskiviikkona alkaakin sitten jo uusi jakso.

Noista doramoista... oon nyt ahkeroinut loppuun kaikkia keskenjääneitä sarjoja joita oon alottanu, mut en koskaan saanu katottua loppuun.
Ensimmäisenä kattelin Kimi wa Petto (you are my pet) loppuun, kun siitä oli joku kaks jaksoa kattomatta. Tää ei sinänsä mikään kauhean ihmeellinen ollu, mutta täs on yks miun lempinäyttelijöistä eli Matsumoto Jun.

Sitten oli vuorossa japanilainen versio You're beautyful:ista eli Ikemen desu ne... Muuta sanottavaa ei oo kuin se että Korea-versio on parempi ja meinasin kuolla nauruun ku siellä yhessä kohdassa oli Jang Geun-suk... XDD

Viimeisenä katselin tänään tämän loppuun. Eli Koishite Akuma. Tässäki taas yks mahtava näyttelijä eli Nakayama Yuma Rukan roolissa. Kertoo siis vamppyyripoika Kuromiya Ruka:sta joka on tullu ihmismaailmaan löytämään "ruokaa" eli sile tarkotetun naisen jonka verta sen täytyy juoda. Ruka ei kuitenkaan pysty siihen ja asiat vähän mutkistuu ja näin. Tosi ihana ja koskettava tarina. Kannattaa katsoa. Voisin löpistä tän merkityksistä vaikka koko illan, mutta en usko ketään kiinnostavan joten jätän tämän nyt tähän.


Ja pakko taas höpistä tästä: PROJECT LOLITA. Tässä on paljon pohdittu asiaa taas ja seuraava vaihe on: raahaa äippä kangaskauppaan : DD Tosin ajattelin tässä nyt eka hiukka kattella kaavoja ja tälläistä. Samoin vois pikkuhiljaa ruveta kokoamaan sitä Asagi cossia koska haluan sen... Ja päätän myös tehdä sen. PISTE. Mutta, menen tästä viettämään, ah niin ihanaa, sisarusten laatuaikaa broidin kanssa katsomalla Duudsonit tuli taloon. Että sellaista. Ja pieni hamsukarvapallokin haluaa ruokaa. Joten palaillaan taas kunhan hengissä selvitään tästä taudista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti