keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Where are you my dear summer?

Heipä hei.
Kesää kaipaillaan jo täälläkin suunnala. Tuo lumi alkaa riittää jo, kiitos vain. Ja mainittakoon näin että en ole koskaan tykännyt talvesta: on kylmää ja lumi on märkää ja sit pitää olla kauheesti kaikkea päällä. Ainut kiva asia on, et saan pitää miun ihania talvikenkiä XDD. (mutta kun ne on oikeesti ihanat) Kesää odotan toki sen lämmön ja muun muksun lisäksi siksi, että taas kaikkea kivaa tiedossa: mm. D:n keikka joka tosin jo toukokuussa et ei niinkää kesällä mut sit Desucon <3
 Pohdittiin tossa taas majotuksia ja näin "alustavasti" oltais perjantai-lauantai yö tulossa takas kouvolaan ja sit lauantai-sunnuntai yö oltai Kauppahotelli Grand Lahdessa, mutta mitään ei olla vielä päätetty. Omenahotelli suunnitelmathan kusivat siihen, ettei saada huonetta vain meille kolmelle koska ollaan alaikäisiä >_< Mut ei maha mittään. Toi Grand Lahti on toki kalliimpi, mut sinne kait päästään lupalapuilla XDD. Muttah joo.

Nyt on taas koulussa koettu Abi päivän ihanuudet (siivoaminen u_u) ja vanhojen tanssit nähty. Tänään oli sit vielä Lukion konsertti jossa kuultiin niin "rakkaus lauluja" kuin saatanan numeroista. Koululta suuntasin kiertelemään vähän keskustaan, koska äippä pääsi vasta puoli neljä töistä.
Mukaan ei tarttunut kuin parit korut ja tämä:
The Kiddien esikoisalbumi: Brave new world. Tämä kuunteluun seuraavaksi kunhan saan stereot kytkettyä takaisin (nekun lähtivät remppailun ajaksi tuonne katon rajaan hyllyn päälle)

Ei tässä varmaan enää ihmeempiä. Yhden naamakuvan jaan kanssanne koska ette ole semmosta vähiin aikoihin saaneetkaan:


P.S. Pari postausta vielä ja sitten 100 täynnä. Ja juhlapostauksena teille tarjoan HUONEPOSTAUKSEN. 


2 kommenttia:

  1. HAIL kiusanasi jälleen.

    Majotusjärjestelyt on muuten oikeesti rasittavinta ikinä. Kawaconishan onneks oli se asuntolamajotussysteemi - toki sieltä olis voinu tulal kotiinki, oli sen verran lähel, mutta mitäpä järkee?

    Kuitenki kauempana olevis coneis/keikoil on aina se sama ongelma et mihin yöks. Onneks omal kohal D:n keikka on järjestyny tosi nätisti, samoin ku toi Nightwishin, ku se on iha lähel ja veli on lomil \o/

    Mut ei, mitäs mää täs tän enempää lätisemää, have fun jne. jne.
    Kaaaaaaaunis naama kattoo sielt.

    VastaaPoista
  2. Majotukset on todellakin rasittavia... Meillähän D menee niinkin nätisti et tullaan aamulla junal hesaan ja sitte kaverin porukoitten kyydillä keikan jälkeen takas kouvolaan (ja keskiviikkona kaheksaan kouluun jee >_<) Nimittäin jos ei oltais kyytia saatu ni ois jääny D näkemättä ku nuo junat on niinkin inhottavia, että viimoinen juna kouvolaan lähtee 20 vaille 11 ja siitä ei oo varmuutta et ehittäis siihen..... mutta onneksi näin :)
    Ja sullekkin vaa have fun ja ei ole kyllä mitenkää kaunis naama XD

    VastaaPoista