tiistai 14. helmikuuta 2012

Takaisin normaaleihin postauksiin

Hei vaan.
Tässä tämmöistä lyhykäistä postausta tulin vääntämään. Ihan mukavastihan tässä on taas tämä uusi jakso lähtenyt käytiin, vaikka onkin aika, sanoisko "rankat aineet". Mut joo.
Ei tässä kait mitään ihmeellistä. Ainut jolta sain mitään ystävänpäivälahjaa oli Elina mussukka. Kiitos vielä sinulle<3
Ööööömmm... Tänään ei jaksettu käydä koulussa syömässä, joten suunnattiin heselle syömään pullaa. Siitä sit takas pariks tunniks kouluun ja sit äipän kanssa anttilaan. Mukaan lähti:
Tommonen söpö laukku ja Ragnarök boxi. Tuo on oikeestaan varmaan ensimmäinen Anime jota oon kattonu sillai: tämä on animea tuntemuksella ja tuon kautta sitte oonki päätyny animea seurailemaan enempikin. Joop.
Sit käytiin myös ruokaostoksil samalla ja olin just punnitsemassa omenaa ku miun ohi käveli joku ihme ukkeli sit se vaa katto miun kenkii ja sano: Hienot buutsit sulla. Jalassa oli siis valkoset maiharit. Sit se jatko matkaa enkä ehtiny sanoo mitää, sit se vaa mennessää mutis jotain maihareista XDD. Mulla on näitä randomeita kommenttikokemuksia enempikin, jos ette tienneet. No ei se mitää, mukavahan se on saada tommostaki kommenttia : ) Piristi. (nauratti XD)

Eipä kai tässä muuta oikeestaan. 
Väsäilin teille nopeesti tämmösen koska olin laiska:
Hyvää Ystävänpäivää lukijat : )


EDIT//. Unohdin:
Kävin hakemassa viime torstaina? hakemassa pari tuommosta Peltirummusta. Ittelle ja kaverille. Eli D:ssä nähdään ;D (Näihin on sentään saatu tuo hieno D ku viimevuotisissa ei ollu mitää...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti