sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Desuu~

Oli kiva viikonloppu lahdessa (vaikka meidän hotellihuone oli todella likanen... vois siellä hei siivotakki ihmiset -__-)

Minun Desu alkoi lauantaina aamu kuudelta pukeutumisella ja peruukin laitolla. Asemalla sitten ekat kuvat minusta otti joku Pain(Narutosta) cossaaja. 8:21 lähtevällä junalla mentiin lahteen ja Sibbetalolla oltiin ennen kymmentä. Avajaiset oli jotenki aika laimeet verrattuna viimevuosiin, mutta jaa, ei mahda mitään. Black Butler paneeli (kuroshitti XD) oli hauska, muutamaan kertaan aiheutti pientä hihittelyä. Näin muutaman tutun ja kävästiin hotellilla siinä neljän aikaa ja yhdeksäksi mentiin takaisin sibbelle iltabileisiin. Hyvää musiikkia ja mukava meininki. Hotellille mentiin sitte takas taksilla (koska ollaan rikkaita XD) koska ei jaksettu kävellä ja nukkumaan mentiin siinä yhen aikaan.

Sunnuntai alkoi Gazetten Gurenilla (kännyn herätys ääni<3) aamu yhdeksältä. Tavarat kokoon ja aamutoimet oli tehty siinä vähän ennen yhtä toista ja mentiin sitten sibbelle kuuntelemaan Mämmikunniaan kysymys ja vastaus sessiota. Oli kiva. Aamun naurut tuli ainaki naurettua. Kotiin lähettiin n. kolmen junalla (joka oli 15
minuuttia myöhässä.)

Viikonlopun saldo: Muutamat halit, poseerausta käytävillä ja 8 mangapokkaria (6 hopeanuolta ja 2 kuroa)

Kuvia:
Avajaisista

Iltabileistä

Iltabileistä
Iltabileitten eka DJ 

yleiskuvaa sunnuntailta

yleiskuvaa sunnuntailta
(Kauheesti en kuvannu ku ei jaksanu mut vähän kummiski)
Eipä kai muuta. Kiitos kivasta viikonlopusta. Otetaan kesällä uusiksi : D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti