maanantai 2. tammikuuta 2012

Cosplaycosplaycosplay... se rakas ja niin rasittava harrastus

Joinain päivinä sitä ajattelee, että miksi helvetissä sitä on ittelleen tällassen harrastuksen ottanu. Niissä tilanteissa ei voi ku hammasta purra ja jatkaa ompelua.
Vuodatuksen syynä taas tämä, että valehtelematta vietin koko viikon lopun (lauantaina yö kahteen ja sunnuntaina ilta 9) ompelukoneen ääressä. Mutta ilokseni huomasin työn taas edistyvän.
Sainkin nyt viikon loppuna aherrettua hameen, hihat (kuvioita vaille), vyön ja kuulokkeet valmiiksi. Olkaapas ylpeitä. Perjantaina tiedossa paidan aloittaminen (koska vapaa<3) ja sitten vielä peruukin stailausta ja valmista tuli : )
Keittön valtausta taas ompelukoneen ja saumurin voimin.

Hame ja vyö. Vekit täytyy vielä silitellä oikein kunnolla, että ovat sitten tapahtumaan oikein nättinä :3

Ja hihat ja kuulokkeet. (kuulokkeisiin pitäis tulla vielä se mikki, mutta ajattelin jättää sen nyt pois ja lisään sitten jos sen siihen joskus haluan.
Että sellaisia kuulumisia. Koulu alkoi tänään. Voitte kuvitella kuinka tätä tyttöä innosti lähteä sinne laatikkoon ku ensimmäiset tunnit oli liikkaa... Voi sitä aamuvitutuksen määrää... Mutta hengissä siitäkin selvittiin.
Nyt Etelä-Suomi saa nauttia taas lumisateesta ja minä saan kärsiä kylmästä ja ikävästä talvesta (mie oon kesän lapsi koittakaa ymmärtää...)
Huomenna olisi tiedossa fysiikan ja hissan kaksaria, myyttitunti (ainut kiva tunti), matikkaa ja terveystieto. Jee... Ihan niinku miun aivot jaksais ymmärtää mistään mitään ku päässä pyörii tuhat ja yksi muutakin asiaa ja Desu on vajaan kahden viikon kuluttua... Mutta eipä mahda mitään, kuin vaan ottaa itteä niskasta kiinni ja jaksaa kaikki kunnialla loppuun.
Rei kuittaa tältä erää.

P.S. 90 postaus!!! *tuuletusta* Heitelkääpäs kommentteihin millaista 100. postauksen juhlapostausta haluaisitte ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti