sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Desucon 18.6.-19.6.2011

Tulinpas nyt kertoilemaan sitten viikonlopun tapahtumista. Olin siis kahden kaverini kanssa Desuconissa Lahden Sibeliustalolla. Itse olin Desussa jo kolmatta kertaa, mutta kaverit ekaa. :) Oli ihan mukavaa, näki paljon hienoja cosseja, jäädin pahasti ku mua tultiin lauantaina halaamaan, tuhlasin kaikki rahani ja semmosta.
Lauantai starttaili sillä että heräsin siinä puoli kuuden aikaan ja laittelin vaatteet päälle. Kävin nopeesti vähän syömässä, meikkasin ja laitoin hiukset.
Ja näkyhän oli sitten tämmöinen:
Eli jonkinsortin Ruki cossi. 

Siinä sitten olin puoli kaheksan aikaan valmiina ja n. 20 yli kaheksan lähti juna kohti Lahtea. Asemalta sellainen suunnilleen puolentunnin kävely Sibbelle ja eikun odottelemaan ovien avautumista.
Videopätkää tuli siinä pihalla vähän otettua:




Ookei... No ei ihmeempää siinä sitten. Käytiin avajaisia kattomassa. Oli hauskoja videoita taas siellä XD. Käytiin myös kattomassa Eurocosplay ja cosplay näytöstä. Ihan mielettömän hienoja pukuja oli ihmiset saanu aikaan. 
Lähettiin lauantaina sitten siinä kuuden aikaan kävelemään asemalle päin ja kotona oltiin joskus seittemän jälkeen.
Sunnuntai alkoi sitten siinä puoli seittemän aikaan. Laitoin lolit niskaan, eli näytin tältä:

Sunnuntaina ei niin ihmeempiä sitten ollutkaan. Kaaoscosplayta katteltiin siinä aamulla ja vaan pyörittiin siellä sitte. Käytiin päättäjäisissä ja lähettiin sitten kohti asemaa. Kotona oltiin siinä vähän ennen kuutta.

Oli mukava viikonloppu. Ensi vuonna taas uudestaan ja voisi panostaa enemmän siihen cossiin. Itseasiassa olen jo päättänyt mitä haluun tehdä ens vuodeksi, mutta ei siitä nyt vielä sen enempää.

Ostokset viikonlopulta:
Lauantain ostokset: .Hack 1 -manga (sattui nimittäin puuttumaan, muut kolme omistin jo), 4 askia pockyja ja persikan makuinen ramune.

Ramune (oisko ollu appelssiini tai jotain, en muista) ja Death Note 13

Eipä tässä muuta, palaillaan taas kun tuleepi jotain. :)
Pari kuvaa vielä conista:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti