perjantai 17. kesäkuuta 2011

DAY 85/85 LAST DAY!!!

Hello! Nämä muutamat päivät tässä on mennyt mukavasti.
Eilen sain sitten tietää, että mihinkäs sitä lähetään opiskelemaan sitte syksyllä. Eli oon menossa Kouvolan Yhteiskoulun lukioon : ). Juuri sinne minne halusinki.
Sitten tosiaan eilen oli myös se Linkin Park.
Heräilin aamulla siinä 9 jälkee ja laitoin itteni kuntoon, käytiin kaupasta hakemassa vähän evästä ja sitten lähettiin pyörillä asemalle odotteleen muita. Helsinkiin mentiin 12.22 lähtevällä junalla ja oltiin siinä ennen kahta helsingissä. Käytiin Stockalla ja sitten Foorumiin syömään. Sitte kello oliki jo sen verran et lähettiin käveleen kohti keikkapaikkaa. Oltiin siellä joskus ennen kuutta varmaan, en muista. Jäi tosiaan eka lämppäri: Middle Class Rut näkemättä.
Mutta eipä tuo haittaa. Käytiin ostamassa keikkapaidat ja sit tungettiin johonki aidantuntumaa mistä näki aika hyvin. Siinä sit seisoskeltiin ja tuupittiin ihmisiä. Nähtiin kaks lämppärii: Dredg ja Die Antwoord (joka oli suoraan sanottuna ittestäni todella huono) Sitten odoteltiin sellanen puolisen tuntia ja lopulta itse pojat asteli lavalle. Biisejä tunnistin sen verran, että vanhaa tuotantoaan LP soitti: What I've done, No more Sorrow, Numb, In the End, Crawling ja Faint. Täältä löytyy jonkin sortin settilista. Mutta minusta ainakaan tuo järjestys ei ole oikee... Mut kuiteskiin, biisit on ainaki minusta nuo.
 Keikka loppui siinä kymmenen maissa ja lähettiin siitä sitten talsimaan takas asemalle. Käytiin ostamassa juomista ja syötävää ja sitte odoteltiin junaa. Juna lähti 22.41, mutta yllätys yllätys se oli myöhässä, kun oli raiteilla ruuhkaa. Oltiin sitten kouvolassa siinä puoli yhden aikaan ja kotona yhden maissa.
Oli kivaa ja hieno konsertti. Lähtisin uudestaankin ja vaikka tolla porukalla, vaikka vähän vanhaa seuraa olikin. Mutta hyvää läppää heittivät ja suostuivat käymään sellasissa kaupoissa, joihin ne ei ois muuten edes menny, mutta mie halusin. : ) Kiitos kivasta päivästä ja kiitos Linkin Parkille mahtavasta keikasta. (Ei oo kuvia sieltä, kun ei ollut kameraa käytettävissä ;__; ... )
             Keikkapaidoista kuvia:
Tossa on tuo, mikä tuotiin broidille...

Oma paita takaa...

Ja edestä : )


Sitten voidaankin palata taas tähän tämän hetkiseen aiheeseen, eli cossiin! Huomennahan se jo on, Desucon. Aijai ku jo jänskättää. Kauhee kriisi ollu ton hupparin kanssa et saako valmiiks, mutta nyt se on valmis! Tänään laittelin vikat kuvat siihen ja etin housut tuolta kaapista. Viel pitäs päättää et mitkäs kengät laittaa, mutta kyllähän ne kerkee. Meikkeijäkin on harjoteltu ja kaikki pitäs mennä ihan hyvin. Jos hiukset on kiltit aamulla : ). Kuvia hupparista:

edestä

takaa (hupussa lukee Disorder)

Ja päällä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti