sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

DAY 80/85 Almost Done

Iltaa^^ Tulinpas taas kertoilemaan viikonlopun tapahtumia.

Perjantaina lähettiin sinne Myllykoskelle. Käveltiin täältä meiltä ensin asemalle keskustaan, sieltä kuuden junalla (joka oli jotaan 15 minuuttia myöhässä) Myllykoskelle, Myllykosken asemalta kaverille, kamat sinne, hetken aikaa lepäiltiin, juotiin ja vaihettiin vaatteita ja lähettiinki uimaan oisko Koivusaareen(?), en nyt muista.
Testaillaan veden lämpöö... Tuntu aluks ihan hirmu kylmälle, mut ei se sitte ollukkaa.
Tommonen paikka


Sitten... Sieltä lähettii takas kaverille, vaatteet jälleen vaihtoon ja suunta kohti siwaa, koska yllätysyllätys kello oli jo yli yheksän ni ei muu kauppa ollu auki. Käytiin hakemassa vähän leffamässyä ja sitte takasin kämpälle. Roudailtiin telkku terassille ja ruvettiin kattomaan Uhka -elokuvaa. Olihan se ihan jees, mut ois saanu olla pelottavampi. 
Päätin etten nuku koko yönä, joten en nukkunukkaa... Joskus viiden aikaa mulla oli ihan helvetin tylsää, kun kaks kaverii nukku ja yks virkkas pupua.
No joo sitten joskus puol kaheksan aikaan mentii syömään ja ruvettii laittaa kamoja kasaan, koska lähettäis kouvolaan päin joskus kymmenen jälkee...
Että semmosta.
Kotona sitte vissiin sammuin joskus neljän aikaa päivällä ku olin valvonu yhteensä jonku 30 tuntia... Juup.
Tänään sitte oon tehny miun cossia. Melkein valmis. Enää pari hienosäätöä ja ne kuvat siihen huppariin ni it's ready. Housut pitäs vaan miettiä ja kaikki korut sun muut sellaset. 

Enää 5 päivää desuun. Aijai. Onneks oon kohta valmis. 

Öitä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti