perjantai 18. helmikuuta 2011

juuh...

Heipsa. On taas kulunut aikaa. Mitäs onkaan sitten tässä ehtinyt tapahtua:
Tiistaina, menin kouluun. Lusittiin kaverin kanssa liikkatunnit ku oltiin kipeitä. En olis kyl varmaan muuten mennykkään tuollo kouluu, mut oli se saksan koe. Se meni miten meni.
Keskiviikkona ei ollut mitään ihmeempiä. Mulla vaan oli kauhee jäätöpäivä. Kävästiin sit papalla syömässä ja broidi oli rikkonu puhelimesa ni käytiin sitten ostamassa sille uus puhelin.
Torstaina oli penkkarit. Ei kyl ollu sillai mitenkää ihmeelliset. Oli ehkä hiukka huonommat ku edellisinä vuosina. Noh, saatiimpa lintsata pari tuntia senki takii.
Sitten tänää: Aamu alko vaihteeks hyvin, auto ei lähteny käyntiin ni jouduttiin sit äipän kans tilaamaa taksi. Olipas hienoa mennä kouluun valkosella mersulla ja pääs viel iha oven eteen. : ) Ihan ku ois niinku rikkaammastakii perheestä XD. No, ompahan tullu sekii kokeiltuu... Enkä ees myöhästyny tunnilta.
Sitten, tänää oli myös vanhojen tanssit. Oli nättejä pukuja. Meidän naapurikin oli tanssimassa.
Sit sit, muuten oli ihan normi päivä.

Ollaan tuossa katteltu nyt noita kameroita ja varmaan saan sen tässä nyt lähiaikoina. : ) Saa sit parempia kuvia ja kuvia yleensäkin, kun tuo oma digi ei oikeen toimi taas vaihteeks. Älkää ostako olympuksen kameroita.

Eipä tässä varmaan ihmeempiä, olen nyt siivoillut tätä huonetta ja tehnyt ostoslistaa, kun meinasin leipasta vähän myöhästyneitä ystävänpäivä muffinssei parille kamulle. Saas nähdä mitä tulee. Noh minäpä tässä jatkan puuhiani. Heihei~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti