maanantai 28. helmikuuta 2011

Hei

Onkin kulunut jo pitkä aika siitä, kun viimeksi päivitin. Osa syynä on se, että kamerani sattuu olemaan rikki, enkä saa kuvia postauksiini, mutta osa syynä on toki sekin, että oon vaan laiska ja ei oo ollu fiilistä kirjottaa. Noh kuiteskin. Loma alkoi sitten tänään. On jotenkii vaa ihanaa nukkuu pitkää ja antaa itsellekin aikaa. Mitäs mä olenkaan tässä nyt sitten tehnyt. Viikonloppuna leivoin toscakakkua. Oli hyvää : 3...
Sitten eilen piirrustin kaavoja kesän cossiin. Siitä sitten edistymiskuvia kunhan saan jostain toimivan kameran käsiini. On tullut jutusteltua murunkin kanssa kaikkea.
Sit on tullut tällekin viikolle vähän ohjelmaa: huomenna mennään papalle syömään (se ei sinänsä kylläkään innosta kun siellä on tylsää, muttamutta pakko mennä) ja keskiviikkona ostamaan kankaita ja vetoketjua niin pääsee ompelemaan. hihi : ).
Sitten, voisitte hei ihmiset tulla pitämään mulle seuraa. Kuolen tylsyyteen aina päivällä, kun muru on koulussa ja mie lagaan kotona seuranani vain broidi ja isukki.Oikeesti, ei voi olla niin vaikeeta noiltakaan et ne pitäis mulle ees vähän seuraa eikä vaan jauhais jostain autoista tai mopoista tai jostain missä nyt sattuu moottori olemaan.
Noh kummiski. Kuolen tänne. Tai kuolisin jos en odottais kesää niin innolla. Siitä tulee vaan niin täydellistä. Muru, Linkin Park, Desu, ulkona hyppimiset yöllä... Menis aika vaan nopeemmin. Voitas vaan skipata tää koulu ja kaikki muu ja mennä suoraan kesää.

Jaa-a. Tästä tais tulla aika jaaritteluu. Noh, ei voi mitään, tehty mikä tehty. Seuraavaa postausta tulee varmaankin torstaina. Uusista hiuksista ja cossin edistymisestä sitten. Voisin pitää tuosta vaikka jonkinlaista päiväkirjaa. Noh kuiteskin, eiköhän tää ollu tässä. Bye bye<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti