keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

It's too hot to think...

Joo hei taas. Kukaan ei varmaan enää ees oikeesti lue tätä, ku tää päivittäminen on tällasta D:
Mutta joo. Olen tylsistynyt joten tulin kirjottamaan (keksikää mulle tekemistä nyt!)

Koulut loppu ja sweet 18 meni XDD (en ollut kännissä silloin vaikka niin luulette)


En saanut mitään ihmeellisiä lahjoja. Kavereilta 40e Eurokankaaseen (eli cossia tulossa, teen siitä sitten erillisen postauksen jossain välissä.), vähän rahaa tutuilta, kummilta älunätin korurasian ja porukoilta ajokortin + auton :3 Niin tosiaan ajoluvathan mulla on ollu taskussa 14.6. lähtien : D

Sitte öö... Ei mitään kummosia, vieteltiin yhen kaverin synttärit, käytiin tutustumassa Kouvolan yöelämään Amarillossa ja vieteltiin ihan limsapitoista juhannusta kavereiden kesken viime perjantaina :) (Itsehän toki tuhosin yhden kuohuviini pullon, jonka sain synttärilahjaksi, lauantaina tuulihattujen kera :3)

Nyt sitten kärsin ihanasta helteestä täällä kotona neljän seinän sisällä med tietokone ja huono nettiyhteys... Tylsäääää~ Huomenna mennään hoitaan asioita äipän kanssa keskustaan ja perjantaina mökille. Viikonloppu rennosti taas kotona med huono netti ja ens viikol vois yrittää tehä jotakin... (Vaikka lukea fysiikkaa jos ei muuta, koska yhyhyhyyy ylppärit lähestyy uhkaavasti vaikka en syksyllä kirjoitakkaan.)

Ei muuta oikeastaan, palaillaan. Ja tuolla on kysely, vastatkaa siihen vielä kun ehditte.
Kiitti ja kuitti.

(P.S. Tulkaa pitää mulle seuraa D::: Lähetää ajelee fiatilla :3 siin on ilmastointi ^^)

(P.P.S huomautus. hetkellä kun kirjoitan tätä, ulkona varjossa 31 astetta, aivot sulaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti