tiistai 16. huhtikuuta 2013

Ummm... Hi :)

Ensinnäkin... Syvimmät pahoittelut siitä, etten ole päivittänyt! On ollut hiukan kiire, stressiä ja yms ei niin mukavaa. Koulun lisäksi olen ravannut nyt ajotunneilla, joten siinä taas muutama tunti lisää pois "vapaa-ajastani".
Yritin siis tosissani keskittyä vaihteeksi kouluun ja näin. Vanhojen tanssit tuli ja meni. Ne vei oman aikansa, mutta oli kivaa :3





Joo, vähän kuvia. Rakastan tota mekkoa (vaikkette saakkaan kunnon kuvaa siitä nyt XD) Ja rakastan minun                                        tekoturkisboleroa. Ja kampaus oli kanssa tosi ihana, siksi tuossa vähän kuvaa siitäkin. Ei siis ihan mikään "tavallinen" wanhojentanssikampaus.


 Wanhathan oli siis 15.2. eli en sen takia itseäni Desucon Frostbiteen raahannut. En ole myöskään tulossa kesän Desuconiin, koska en saanut lippua ja rahat eivät riitä, parin jutun takia, joista kerron myöhemmin tässä tekstiss.











Seuraavaksi oltiinkin sitten vanhojenristeilyllä Silja symphonylla  ja kävästiin siis ruotsissa kolmen päivän reissu kokonaisuudessaan (7.3.-9.3.). Siitä nyt en viitsi kauheesti selitellä, mut olin ite vesiselvä ja oli aika mielenkiintosia öitä kyllä siellä XD.


Sitten... Käytiin 22.3. tutustumassa Helsingin yliopiston ja Aaltoyliopistoon. Kiva reissu, ja sai vähän osviittaa siitä, minne vois hakee lukion jälkeen.
Sitten olikin koeviikko, joka nyt ei menny ihan perseelleen, mut en oo hirveen tyytyväinenkään. Nythän on siis kaikki pakolliset enkunkurssit käyty ja loppuarvosanaks näistä pakollisista sain 8.

SITTEN tullaankin siihen kivaa. Arvatkaapa mikä bändi on tulossa suomeen keikalle syyskuussa? THE GAZETTE!!!!!!!!! Ja arvatkaa kellä on VIP -liput kivasti tuolla hyllyssä odottamassa!!!!!! Olenko edes vähän innoissani.

Siinä nyt vaikka ensimmäinen syy, miksi en omista rahaa. Toinen voisi olla vaikka se, että saan todennäköisesti ajokortin ja auton kesäkuussa, kolmas voisi olla MUSE:n keikka heinäkuussa ja neljäs Floridan matka lokakuun lopussa. Voitte kuvitella mun rahatilanteen tän vuoden lopussa. 

Ömh. Ajatus katkes.... No joo, kai tän voi nyt tänne kertoo, en ehkä häpeä silmiäni päästä. Muistattekos kun mainitsin joskus että olin tekemässä jotakin jännää viime syyslomalla? Ette? No sitä minäkin. Kyseessä oli kuitenkin tämän kuvaukset. Eikä siitä sitten enempää!!! (Se pyöri siis kuusaan ja veturin leffateattereissa reilun kuukauden kirjaston mainosvideona.)

Joo... ei kai tässä nyt muuta tällä kertaa. Toivottavasti palailen nopeammin kuin viimeksi ^^" Anteeksi vielä. Ja toivottavasti jotakuta vielä kiinnostaa tämän mursun blogailut. Nähdään~

P.S. Unohdin aivan... Olen ollut taiteellinen:




(Olis näitä lisääki, mut en oo kuvannu/skannannu, ja noi on tosiaan ihan omat vesileimani, koska noi on mulla myös dA:ssa. Voitte käydä sieltä tarkistamassa jos ette usko XD)




2 kommenttia: