keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Elämän pienet ilot

Pakko tulla jonnekkin nyt taas vähän avautumaan : ) Tämä on turha päivitys, olen siis varoittanut teitä XD

Mutta niin. D:n keikkaan on enää 13 yötä jälellä :3(jos laskin oikein) Hurrrrr~ Ja D se vaan hemmottelee fanejaan:
Vastahan tuli ilmoitus D:n uudesta singlestä: siis Dying Message:sta, joka ilmestyy oliko se nyt että 30.5., sitten tuli video viesti Euroopan kiertueesta faneille, sitten ilmoitettiin Q&A tuokioista ennen keikkaa (joka kuulemma pidetään 30 minuuttia ovien aukeamisen jälkeen, mutta en ole tästä tiedosta aivan sata prosenttisen varma. Onko muilla tietoa?) Ja nyt jo taas tulee ilmoitus uudesta singlestä eli: Danzai no gunner, joka ilmestyy 18.7.
Aijai, täällä aiakin odotetaan uusia julkaisuja ja tulevaa keikkaa todella innolla.
Eilen sain jopa ekaa kertaa kuulla Dying Message:n kokonaisuudessaan ja kuulosti todella hyvälle :3 Pidin.
(Jos joku ei ole jo kuullut niin sen löytää täältä)

Mutta jooh... Tässä ei nyt mitään ihmeempiä. Koulu ei vaan nappaa, ahistaa... Viime koeviikon kokeet meni kyllä ihan hyvin. Enkustakin sain jopa ysin... En oo kolmeen vuoteen saanu siitä ysiä. Mutta silti, nyt jotenki ei taas nappaa ja kouluakaan ei ole paljoa jäljellä... Pakko tehdä tälle asialle jotain. No, ehkä pitkä viikonloppu auttaa jaksamaan. Silloin olisi myös tarkoitus jatkaa cossiasua. Haettiin tänään muuten saumuriin punaiset langatkin niin pääsee taas ompelemaan.

Ei tässä varmaan nyt kummempia. Yritän myös viikonloppuna saada vähän kuvailtua, niin saisi kuvablogia päiviettyä. Käykääpä sielläkin katselemassa ja kommentoikaa : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti