maanantai 16. huhtikuuta 2012

Cosplay plans for the next Desucon

Joo tosiaan piti tulla niistä cosseista juttelemaan tänne kun ne varmistuvat ja nyt ainakin yksi on varma.
Eli tämmöistä:
En nyt löytänyt muuta kuin tän reffikuvan, mut saa kelvata. Eli Mikun Wolf girl (punahilkkapas XD Käykää juutuubista stalkkimassa videota jos ei hahmo ole tuttu. Etsikää sanoin: Vocaloid Hatsune Miku Wolf girl) Joten tämmöistä voitte bongailla Desusta ainakin lauantailta ja varmaankin sunnuntailta. Perjantaista en vielä tiedä. Voi olla että teen Magnetin, mutta en ole varma kuinka aika ja rahat (äitin rahat) riittävät.

Toinen hieno asia jonka haluan toteuttaa johonkin koniin on Hakuouki: Shinsengumi Kitanin Okita Shouji:
Koska noi katanat<3 Ja Shinsengumin se takki <3 
Tämän toteutan kunhan joku suostuu minulle hankkimaan peruukin.



Tuosta Punahilkasta sen verran että kankaita on hankittu sen verran, että tuolla pöydällä odottaa 3 metriä punasta twilling(?) puuvillaa, josta on tosin jo melkein kokonaan valmiiksi tehty puolikellohame tehtynä. Päätin siis tosiaan toteuttaa tämän paita ja hame periaatteella koska tuskin kärsivällisyyteni riittäisi koko mekon vääntämiseen (lähinnä vetoketjut ovat kiusanani >_<) Ja tässä on sen hameen kanssa ehtinyt jo olla vaikka ja mitä ongelmaa: 1. ompelu kone melkein hajosi, mutta saatiin se takaisin toimintaa. 2. Hameessa oli mittavirhe, jouduin rypyttämään sitä. (koska yhyy ompelin vetoketjun ennen kuin mittasin sitä enempää ja en jaksanut purkaa, mutta se näyttää vähän rypytettynäkin aivan hyvälle, meilkeinpä paremmalle :3) ja 3. Vyötärönauha lörpöttelee siihen malliin että saan purkaa sen ja muokata sitä hiukan...

Että semmoista. Sitten jos joku hieno ja fiksu ihminen lukee tätä, ja tietää/on itse tehnyt tuollaisen ison rusetin niin kertokoon min ulle miten toteutti sen. Haluan tietää miten sen saa pysymään tuollei siististi, että pitääkö rautalangalla säätää vai vain tukikangasta tarpeeksi. Kiitos.

2 kommenttia:

  1. ihana blogiiii ;___;
    http://sartsunblogi.blogspot.com/
    käys kattoo munki liity lukijaks jos tykkäät c--:

    VastaaPoista