torstai 20. lokakuuta 2011

The Suicide Circus

Hei taas...
En ole jaksanut päivitellä pitkiin aikoihin. Enkä mä ees tiedä mitä mä tänne enää päivittelisinkään ku ei täällä tapahu mitään ja koulusta on tyhmä kertoo...
Muttah, juup. Ei tässä tosiaan oo tapahtunu mitään ihmeellistä. Kaikki menee ihan normaalisti perseelleen taas vaihteeks ja niin... Voin sanoo et täl hetkel on vaan muutama ihminen jonka kanssa puhun. Koulu menee ihan mukavasti ja niin... Ilmasutaito on parasta : D. Siel syntyy kaikki mahtavimmat jutut.
Ens viikolla ois loma ja meidän ihanat opettajat anto vähän hommaa: äikän kirjotelma aiheena: Oma lukijaelämänkerta ja se pitää kirjottaa iha vammasel tyylillä. Ja enkun kirjotelmakin pitää tehä. Kummatkin pitää palauttaa viimeistään 3.11. No, ompahan jotaan tekemistä sitte. Ja vois tietty ne maantiedon läksytki lukee, ku ei pahemmin niitä tuu tehtyä XDD. Ei vaan jaksa. Ja sit täytys lukee yks kirja ja tehä siitä semmonen juttu ja plääh... Sit pitäs ehtii kitaraaki treenata (koska en oo voinu soittaa koko viikkoon tuon miun vasemman ranteen takii) ja cossia alkaa tehä. Äippä lupas lähtä ostaan kankaita ens viikolla ja käydään samal ostaas miulle uus laukku ja ehkä kengätki. Sit tilataan miun joululahja varmaan kanssa. Ja meen ehkä leikauttaan näitä hiuksiaki loman aikana.

Mitähän muuta mulla oli... Ei kait mitään. Kiusaan teitä kuvaspämmillä ja häivyn sitten.

Olipa kerran Siiri ja Kouvolan sanomat


Olipa kerran Siiri ja kurpitsa

Ja se halus ulos...

P.S. Jos joku haluis miitata minua ens viikolla ni ilmotelkaas...



P.P.S. Kaikki katsoo nyt sitten Mary stayed out all night -koreadraaman. : ) (koska Jang Geun suk<3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti