torstai 27. lokakuuta 2011

Haaste

Ihana Elinani halusi näköjäänkin olla ilkeä ja haastoi minut tällaiseen: vastaa viiteen kysymykseen ja haasta viisi ihmistä. Joten ei kai auta muu kuin vastata:
1. LEMPIRUOKA
No siis minähän en syö mitään. No ei vainaskaan. Oon vaan tosi valikoiva ruuan suhteen. Tällä viikolla sisään ei oo sit sen takia mennykkään kuin kanaa ja salaattia. Lempiruokaa ei varsinaisesti olekkaan, mut isin tekemä kiinalainen wokki on hyvää : D

2. LEMPIMAKEINEN
Karkkia ei pahemmin tuu syötyä, koska oon senkin suhteen tosi valikoiva. Muunmuassa vihaan maitosuklaata, se on pahaa (paitsi maraboun : D), en myöskään syö vaahtokarkkeja kuin paahdettuna ja vain tiettyä merkkiä, salmiakkiakaan en syö muuta kuin niitä apteekkarin pieniä kovia salmiakkeja (ja joitakin poikkeuksia : D), lakuista menee ainoastaan kouvolanlaku (yllättäen) ja hedelmäkarkkejakohtaan olen hyvin epäilevä, syön vaan niitä mistä varmasti tykkään. Eli ei, minulla ei oo lempikarkkia.

3. LEMPILUETTAVA
Öö... En tiiä? Ai ei kelpaa, noh... Luen tosi paljon joten lempparit vaihtuu aina sitä mukaan. Kauhukirjallisuus on mitä koukuttavinta luettavaa, mutta myös muu menee... Mangat on ihania, varsinki joku Pandora Hearts, D.Gray-man ja Kuroshitsuji. Mutta siltikin lempiluettavani on ehdottomasti FICIT. Ah niin ihanat ficit. Varsinkin mainittakoon Lafin erään todella loistavan kirjoittajan Aysha:n Älä katso taaksesi.

4. MIELUISIN TAPA TEHDÄ KÄSITÖITÄ?
Ööööh... Ompelukone ja äiti? No ei kun ompelukone ja omat pikku kätöseni. Cosseja kun teen niin äipän vanha ompelukone ja rakas nimipäivälahjaksi saatu saumuri ovat mitä suurin rakkaus että ette voi käsittää. Niiden avulla on luotu mm. Ruki cossin huppari ja eräisiin vappujuhliin (vuonna nakki) ihastuttava kissatyttö asu.

5. LEMPIELOKUVA
Öö... Potterit, Piratesit, Kauhu, Kolme muskettisoturia vanha versio, Gacktin ja Hyden roolittama Moon Child... Niitä on miljoona. En pysty (enkä halua >8D) valitsemaan vain yhtä.

Ja enpä tähän pysty ketään haastamaan ni se tehköön joka haluaa >8D

************************************************************

Tosiaankin oltiin tänään katsomassa tämä: 

Kolme muskettisoturia. Oli ihan hyvä, mut ite tykkään enemmän siitä vanhasta versiosta. Mut oli nää vaan aika söpöjä poikia:





Eipä muuta. Palailen ehkä huomenissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti