tiistai 1. toukokuuta 2012

Pikapäivitys


Joo hei moi.
Vappu meni. Täällä ei mitenkään ihmeellisesti sitä vietetty. Lähinnä syömällä ja juomalla (äipän viini oli kyl pahaa D: )

Ööööääm... Mua ei nyt taas oikeen nappaa tää postailu. Kertokaas, millasia postauksia haluisitte ni voisin yrittää tehdä niistä joitain :D.

Sitten. Tässä nyt on vähän cosseja yritetty väsäillä. Tuon kanssa kyllä menee aikaa ja paljon -__- Purkuhommiinkin joudun nyt seuraavaksi koska köhköh... En osaa mittään XD Mut joo. Sitte kanssa oon väsäilly Magnetin kuulokkeita Mikuun, vaikka en edes varmaankaan toteuta magnetia Desuun, mutta en tiedä. Se riippuu siitä, kuinka paljon Wolf Girl vie minulta aikaa.

Olen ollu muutenki nytte ahkera ^^. Kirjotin äikän Hamlet-raportin, enkun elokuva-esseen ja äikkää varten novellin. Ja opettelin tossa vähän ton kitaran soitteluaki (Gazetten Guren <3)

Jaaaa ENÄÄ VIIKKO D:N KEIKKAAN!!!! Vähäks jännää :DDDD. Oon oottanu tätä varmaan jostaan tammikuusta asti ^^. Nyt vielä viikko sinnittelyä ja sitten se on. Sen jälkeen ruvetaankin varmaan laskemaan päiviä Desuun ja stressataan koeviikosta >_<

Joo, ei miulla varmaankaan muuta. Kommentoikaa tosiaan, et millasia postauksia haluisitte. Kaikki ideat otetaan vastaan :)

Ja kuvasta niistä kuulokkeista:
Niistä puuttuu vielä ne semmoiset lenkit, mutta teen ne tässä jossain vaiheessa. Hain jo varastosta rautalankaakin :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti