perjantai 2. maaliskuuta 2012

This is where I live

Noniin. 100 on saavutettu ja juhlapostaukseksi äänestettiin huonepostausta joten, tästä lähtee : )



Ovi... Kaikkiahan kiinnostaa ensimmäisenä ovi. En kyllä jaksanut kuvata kuin sisäpuolelta, mutta jaah. Tuosta reckleseitten yläpuolelta puuttuu D:n viime keikan juliste, kun se lomailee remontin jäliltä vieläkin olohuoneessa. Tuosta näkyy myös miun uutukainen peili jonka sain tiistaina.
Tästä voimmekin sitten kääntyä toiseen suuntaan ja katsoa mun hienoa natisevaa sänkyä : D Ja datailut siellä kesken niinkuin näkyy...
Sitten. Tuossa on porukoitten vanha vaatekaappi, joka on miun vaatteille liian iso ja silti liian pieni. Ja siinä miun soittimet, joista en mitään osaa soittaa oikeestaan. Mitä nyt perus sointui kitaralla ja sen verran koskettimia et tuikituiki tähtöset ja vähän korea poppia sillä osaan pimputtaa...
Hylly johon heitetään kaikki mahdollinen mikä sattuu kasan päällä pysymään XD Joo, huomaa olen laiska siivoamaan. Siinä roikkuu myös keikkapaidat, jotka ei tosin näy tosta nyt mitenkään.
Vaatehuoneen ovi... On juu hiukan täysi : ) (on nimittäin ihan lattiaan asti tuommonen XD)
Levyhyllyäkin löytyy. Nuo on tosin suurin osa sellasia mitä on kuunneltu ehkä joskus 7-9 vuotiaana... Tällä hetkellä siellä taitaa olla 3 levyä jota kuuntelen aina joskus.

Lopuksi tuo minun hyllykkö tuossa joka olikin sitten sen verran leveä et toiselle puolelle mahtu stereot ja dvd:t ja toiselle sit mangat ja suolakivilamppu.

Että tämmöisessä 'komerossa' mie asustan. Jos jotain nyt jäitte kaipaamaan niin kyselkää.
(Ja kaikki piirrustukset mitä kuvista löydätte on ihan omien kätösten tuotosta :3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti