lauantai 27. elokuuta 2011

Recklessly in love with Reckless Love

Joop... Eli päivittelytauko tulee venymään vie lisää, koska käydään vasta ens viikolla tilaamassa uus kone, joka tulee sitten... joskus. Oikeestaan, tällä hetkellä miun oma kone koostuu koneen omasta- ja ulkosesta kovalevystä.
Mutta nyt oli pakko tulla lyhyest päivitteleen vähän.

Tosiaankin 20.8. Hamsuvaaveli tuli. Ei oltu vielä päätetty nimeä pikkuselle (joka on niin yli söpö että :3) mutta nyt porukat kutsuu sitä Siiri:ksi... Että joop. Illalla sitten lähettiin kahen kaverin kanssa tykkimäkeen. Broidi oli kuskina :D. Ei me muuten mihinkään tykkäriin oltais mentykkään, mut kun siellä esiinty Reckless Love. Ainut suomalainen bändi mitä oikeesti kuuntelen ja fanitan. Oltiin siellä josku seittemän jälkee, syötii hattarat ja käytiin starflyerissa (kirjotetaanko ees noin? XD) ja trombissa. Kello olikii jo jotain kaheksan ni mentii sit seisoskelemaan sinne lavan edustalle. Ei siel sillon ollu paljookaan porukkaa, eka rivi tais olla täys. Tungettiin vaan ittemme johonkii siihe. Keikka alko siinä 9 aikaan ja sitä ennen oltiin jo bongattu kaikki jäsenet kävelemässä ympäriinsä. Pepe oli ihana ku joku huus pepelle moi ni se vaan sillee tylsästi "mooi"... Joo... Sain itteni sitte siinä puol välissä keikkaa tungettua ihan siihe eteen :3 Sen jäliltä olikii sit koko oikee kylki ja jalka kipee ku nojasin siihen köysiaita juttuun/siihen aita tolppaan. Sain käteltyy kaikkia muita paitsi basistia... Ja Hessulla oli ihan hikinen käsi XD... No ois varmaan muillakin jos tunnin verran paukuttaa rumpuja. Ollikin siinä vaihto sitten vissii kolme vai neljä kertaa paitaa. Taitaa kaikki lipputulot mennä Ollin paitoihin XD. No ei vainaskaan.
Oli kiva keikka, vaik olikii sellain pien ja ite tottunu niihin kahen tunnin hyppimisiin. Toi kyllä tuntu minust pidemmälle ku esim. D:n keikka. En kyl tajuu miks...
Mut joo. Ei tässä varmaan nyt kummempia oo ollu. Laittelen kuvia sitte ku saan oman UUDEN koneeni. Varmaan parin viikon sisään. Sitte kuvia, mahd. videota keikasta ja kuvia hamsusta.
Näkyillään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti