tiistai 19. heinäkuuta 2011

こんばんは!

En olekkaan päivitelly aikoihin, mutta ei oo ollu oikeen fiilistä eikä hirveesti kyl kerrottavaakaan.
Laitan tähän nyt jotain tärkeempii juttui mitä täs nyt on tapahtunu.

19.6.
Tuli puoli vuotta sitten täyteen siitä yhestä päivästä. <3 Oon niin onnellinen, et tapasin sinut pieni ;)

29.6.
Olin helsingissä tapaamassa Elinaa. Oli ihana tavata se vihdoinki oikeesti ku ollaan sellanen reilu puolvuotta juteltu vaan mesessä ja puhelimes... Oli ihan mahtava päivä, mut yhteistä aikaa oli kyl ehdottomasti liian vähän. Mut kaikki hyvä loppuu aikanaan, sanotaan. Ja ei voi tulla takaisin jos ei joskus lähde. Ei voi tavata uudestaan, jos ei joskus eroa. : ) Mutta oli tosiaan todella ihana nähdä, ja laittaisin tähän kuvanki jos tää toimis vähänki paremmin, mutta ehkä joskus.

9.7.
Oli miun mummon hautajaiset, ei niistä sen enempää.

Sitte ei varmaankaa oo tapahtunu hirveemmin mitää... Kavereitten kanssa pyöriny tosi vähän... Oon istunu vaa kotona. Sain kyl vihdoin siivottua tän huoneen... Ja tehtyä muutakin pientä. Ja meillä menee nyt muutenki kaikki tääl ihan uusiks kun tyhjennettiin mummon asunto ja niitä tavaroita on nyt vähä joka paikassa.

Tänään käytiin sit vihdoin kattomassa se uus Potteri. 3D:nä. Oli ihan älyttömän hieno. Ja muutenki tosi hyvä lopetus. Vaik ei mennykkää niinku kirjassa... Mut juup. Ei kai muuta. Yritäs taas päivitellä joskus. Heihei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti