keskiviikko 18. toukokuuta 2011

DAY 55/85

Heii... Tällainen pikapostaus, kun kerkeän varmaan vasta ens viikon maanantaina postaileen. Muokkasin nyt tuon ulkoasun ja tekasin uuden bannerin. Eikös ookki hieno? : ) Saa nyt olla ainakii vähä aikaa tällanen. Broidin kummi on tässä nyt käymässä ja miun pitäs oikeesti lukee enkkuu, mut en jaksa eikä kiinnosta. Huonompi juttu.
Mutmut... Oon itteeni tosi tyytyväinen nytte. :3 Sain nimittäin terveystiedon kokeesta 9+, äikän esseestä 9+, ussan kokeesta 8 1/2, ruotsin valtakunnallisesta 8 1/2 ja matikasta 8 1/2. : )

Nyt sitten tällä viikolla alkaakin kaikki tapahtumat ja muut jännemmät jutut : )
Ekaksikin, ajateltiin mennä perjantaina kattomaan uusin Pirates of the Caribbean, sunnuntaina on D:n keikka!!! <3... Sit maanantaina on meidän matikanryhmän lettukestit, keskiviikkoon joku musakonsertti koulus.
Sit siitä seuraaval viikol ysien juhla, luokkaretki ja synttärit : ), koululoppuu... Sitsit Muru tulee helsinkii ja mahollisest tänne jos pääsee tai sit mie meen hesaan kattomaan sitä <3, sen jälkee ois tiedossa Linkin Park ja samaan viikonloppuun Desu. Että toimintaa tulossa joten saatte paljon päivityksiä : )...

Mutta ei nyt muuta. Heippaa~

1 kommentti: