torstai 24. maaliskuuta 2011

Elämää...

Hei lukijat... Onkin vierähtänyt hiukan pitempikin aika siitä, kun olen viimeksi tänne kirjoitellut, taideblogianihan olen päivitellyt pariinkin otteeseen. Mutta siis ihan asiaan.
Ensimmäiseksi syy miksi en ole kirjoittanut. Se on hyvin yksinkertainen: ei ole ollut mitään mistä kirjoittaa... Vain tylsää normaalia elämää täällä ruudun toisella puolella sijaitsevassa maailmassa nimeltä todellisuus...
Koulussa on menny ihan kivasti sillai, vaik ei siellä kyllä millään jaksais ollakkaan. Kohta alkaa taas koe rumpa: esimerkiksi, ens viikolla on matikan koe ja yhteiskuntaopin käsitekoe, siitä seuraavalla viikolla on äikän- ja kemian koe ja sitä seuraavalla bilsan. Sitten lasketaan tuohon vielä mukaan valtakunnalliset ruotsista, enkusta ja matikasta niin huhhuh.

Mutta on tässä jotakin piristystä aina välillä ollut. Kirjoittelin esimerkiksi murulleni synttärikirjeen, ja ostimpa pienen lahjankin ;D.
Ja äippä on taas paras... Sain nimittäin aikaistetun nimpparilahjan:
Mä olen menossa oikeesti kattomaan sitä Linkin Parkkii!!! Paras nimpparilahja tähän mennessä...

Ja sitten... Öäm. Ainiin, haluisin mennä katsomaan D:tä toukokuussa helsinkiin, mutta valitettavasti rahat ei riitä, enkä muutenkaan pääsisi kun on noita helsingin reissuja muutenkin tulossa ;__;... Ehkä sitten ensikerralla.

Olikohan miulla vielä jottain... Eipä kait. See you soon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti